Stipendit - Eteläsuomalainen osakunta

 

Tiedote 11.8.2017: Vuoden 2017 stipendien hakuaika 21.8.-18.9.2017

Eteläsuomalaisten ylioppilaiden säätiön (ESYS) stipendit ovat pian taas ESO:n jäsenten haettavissa. ESYS myöntää perinteiseen tapaan stipendejä opiskeluun ja opinnäytetyön tekemiseen. Vuonna 2017 hakuaika alkaa 21.8.2017 ja päättyy 18.9.2017.

Opinnäytetyöstipendi myönnetään pääsääntöisesti vain pro gradu -tason tutkielmille. Opinnäytetöiden stipendien jakokriteereinä ovat ennen kaikkea opinnäytetyön aiheen riittävä esittely, opintomenestys sekä opiskelijan motivaatio opinnäytetyön tekemiseen. Opinnäytetyöstipendin hakemukseen tulee liittää opinnäytetyön ohjaajan lausunto, mistä johtuen ohjaajaan kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman aikaisin.  

Opiskelijastipendien jakokriteereinä ovat puolestaan opintomenestys sekä toiminta osakunnassa ja ylioppilaskunnassa.

Molempien stipendien hakijoiden on tullut kuulua osakuntaan vähintään yhden lukuvuoden ajan ennen stipendin hakemista. 

Tarkempaa tietoa stipendien hakemisesta ja myöntämisestä on luvassa haun auetessa. Haun alkamisesta ilmoitetaan ESO-listalla sekä osakunnan nettisivuilla ja Facebookissa. Lisätietoja stipendeistä ja niiden hakemisesta saa säätiön asiamieheltä Sari Nissiseltä: sarianissinen(at)gmail.com, p. 0503757443.

———————————————

Eteläsuomalaisen osakunnan jäsenillä on joka syksy mahdollisuus hakea stipendejä opiskelua ja opinnäytetöiden tekemistä varten Eteläsuomalaisten ylioppilaiden säätiöltä. Haettavissa on viime vuosina ollut muun muassa opinnäytetyö- ja opiskelijastipendejä.

Opinnäytetöiden stipendien jakokriteereinä ovat ennen kaikkea opinnäytetyön aiheen riittävä esittely, opintomenestys sekä opiskelijan motivaatio opinnäytetyön tekemiseen. Eduksi voidaan myös katsoa ansioitunut toiminta osakunnassa. Opinnäytetyöstipendi myönnetään pääsääntöisesti vain pro gradu -tason tutkielmille.

Opiskelijastipendin jakokriteereinä ovat opintomenestys sekä toiminta osakunnassa ja ylioppilaskunnassa.

Stipendien hakuaika on perinteisesti elo-syyskuussa ja haun avaamisesta ilmoitetaan joka syksy erikseen.

Lisätietoja säätiön asiamieheltä Sari Nissiseltä sarianissinen(at)gmail.com, p. 0503757443.